Draagconsult

Ben je in verwachting en wil je graag weten wat de verschillende mogelijkheden zijn om je kindje straks te gaan dragen? Heb je al een kindje en ook al een draagdoek en wil je graag verschillende manieren leren om je draagdoek te knopen? Bij De Moederkloek kun je terecht voor een draagconsult. Afhankelijk van je wensen kun je kiezen uit een oriënterend consult waarin je kennis maakt met de verschillende soorten draagmogelijkheden of een specifiek knoopconsult. Bij een knoopconsult leer ik je stap voor stap hoe je je kindje op de juiste manier draagt met bijvoorbeeld een rekbare doek of een geweven doek. Je hebt ongeveer anderhalf uur nodig om één specifieke knoopmethode onder de knie te krijgen. In principe kom ik voor de draagconsulten bij jou thuis.

Bij een oriënterend draagconsult laat ik je kennismaken met verschillende draagdoeken en ergonomische dragers en kun je de verschillende materialen proberen.

Bij een knoopconsult leer ik je hoe je je kindje kunt dragen met een rekbare of een geweven doek. We oefenen met speciale draagpoppen. Na dit consult kun je zelfstandig je baby knopen in de draagdoek.

Wist je dat:

  • je al een consult kunt afspreken tijdens de zwangerschap. Als je baby er is, maken we eventueel nog een keer een afspraak. Dit is bij de consultprijs inbegrepen.
  • je de meeste dragers ook even kunt lenen. Zo heb je rustig de tijd om te beoordelen of de betreffende drager bij jullie past voordat je overgaat tot de aanschaf.

Een origineel idee als kraamcadeau of bij een babyshower: Geef een cadeaubon voor een draagconsult.

Wil je meer informatie of een afspraak maken?  Dat kan door me te bellen of een mail te sturen via het Contact formulier. We kijken dan samen naar je wensen en behoeften en passen het consult daar op aan.

Advertenties