Over mij

Als Zwangerschapsdocent merkte ik dat er bij zwangere stellen en kersverse ouders behoefte bestond aan goed advies op het gebied van dragen. Omdat ik graag in wilde spelen op die behoefte, heb ik besloten de opleiding tot draagconsulent te volgen. Ook mijn ervaringen met pleegzorg, hulpverlening en onderwijs waarin ik elke keer benadrukt zag hoe belangrijk een gezonde relatie tussen ouder/verzorger en kind is, hebben mij geholpen deze stap te zetten. Dragen draagt namelijk bij aan een goede band tussen ouder/verzorger en kind.

Ik ben gecertificeerd Zwangerschapsdocent bij  de vereniging ‘Samen Bevallen’. Ik heb de opleiding tot draagconsulent I en II en knoopwijzen voor zwangeren gevolgd bij het Instituut voor Hechting en ben aangesloten bij de Vereniging van Draagdoekconsulenten.  De module ‘Dragen van prematuur geboren kinderen’ heb ik mogen volgen bij Zorgdragen Opleidingen. Graag blijf ik me op al deze gebieden verder ontwikkelen door middel van het volgen van o.a. bijscholing en intervisie.

Ik kijk er naar uit jullie te mogen begeleiden rondom het prachtige proces van zwangerschap, geboorte en ‘jong’ ouderschap.